Pirms neilga laika iepazīšanās portāls otrapuse.lv piedāvāja ielūkoties: tipiskākajās kļūdās, ko vīrieši mēdz pieļaut randiņu periodā, tagad ir pienākusi jūsu kārta, daiļās dāmas. Ne tikai vīrieši, bet arī sievietes, pat ar lielu attiecību pieredzi, var pieļaut būtiskas kļūdas randiņu periodā, lūk, dažas no tām:

1. Esi pārāk pieejama
Neiesakām Tev spēlēt spēlītes, bet atminies, ka vīriešiem tāpat kā sievietēm nepatīk saņemt daudz telefona zvanus, miljons īsziņas uzreiz jau pēc pirmā randiņa, nesēdi nepārtraukti pie sava telefona un negaidi viņa zvanu, turpini dzīvot savu dzīvi, ja viņš būs ieinteresēts, tad pats pacentīsies būt Tavas dzīves sastāvdaļa.

2. Viesošanās viņa guļamistabā, pirms esi pārliecināta, ka uzticies viņam 
Ja vēlies ilgtermiņa attiecības, neviesojies uzreiz vīrieša guļamistabā, jā, vīriešiem patīk iegūt sievietes, bet tas nenozīmē, ka viņi izvēlēsies Tevi par sievu, ja uzreiz būsi viņam atdevusies. Ja arī no malas šķiet, ka mūsdienu vīrietim tas nav būtiski, tomēr vairums vīriešu ciena sievietes, kuras neskrien uzreiz uz guļamistabu, bet gan sākotnēji aiziet uz pāris randiņiem, lai noskaidrotu, vai starp viņiem ir saikne, vēlme veidot attiecības.

3. Ticība vienam vienīgajam
Daudzas sievietes iepazīšanās padara grūtākas, uzliekot lielu spiedienu gan uz sevi, gan uz nesen iepazīto vīrieti, meklējot tikai vienu vienīgo. Tā vietā, lai iestāstītu sev, ka bijušais draugs, kurš Tevi ir pametis, bija Tavs dvēseles radinieks un Tu vairāk neatradīsi nevienu sev tik piemērotu, svarīgi doties uz tikšanos ar domu, ka ir daudz vīriešu, kuri spēs Tev likt smieties, kuriem ir līdzīgas vērtības, un ar kuriem varēsi kārtīgi no sirds izrunāties. Līdz ar to – Tu būsi priecīgāka, dodoties uz randiņiem, negaidot sapņu princi baltā zirgā, bet gan atrodot tādu cilvēku, kurš ir Tevis cienīgs un var Tevi sasmīdināt.

4. Manieru neievērošana
Neaizmirsti par pavisam elementārām pieklājības manierēm, piemēram, vīrietis novērtēs, ja pateiksi viņam: ”Paldies”, par pusdienām vai vakariņām.  Tu pat vari piedāvāt sadalīt rēķinu uz pusēm, pat ja vīrietis tomēr atteiksies, viņš ļoti novērtēs Tavu gatavību piedalīties.

5. “Es negribētu iepazīties ar vīrieti, kuram nav pārliecības par sevi”
Nereti sievietes vēlas, lai vīrietis nāk un uzsāk sarunu, tomēr svarīgi ir atminēties, ka arī vīrieši mēdz baidīties no atraidījuma, tāpēc lai iedrošinātu viņus, ja pati nevēlies uzsākt sarunu, vērtīgi būtu dot viņiem kādu zīmi, ka esi ieinteresēta iepazīties, piemēram, uzsmaidot, piemiedzot ar aci vai uzspiežot, ka Tev patīk viņa bilde, ja iepazīstaties interneta platformā.

6. Pārāk lielas cerības
Uzliekot pārāk lielas cerības jau pēc pirmā randiņa, var sagaidīt arī ļoti lielu vilšanos. Lai nesanāk palikt ar salauztu sirdi, pirms uzliec cerības uz vīrieti, ka viņš būs Tava lielā mūža mīlestība, kas vedīs pie altāra, labāk censties iepazīt viņu randiņos un tādā veidā izzināt, vai nopietnas attiecības un ģimene ir tas, ko vīrietis pašlaik vēlas.

7. Kavēšanās
Jā, mūsdienās pastāv likums, ka sievietei pieklājas kavēt 15 minūtes no sarunātā laika, bet neaizraujies ar  aizkavēšanos pirms pirmajiem randiņiem. Vīrietim nav būtiski, cik ilgs laiks Tev nepieciešams, lai izskatītos lieliski, ja nebūsi iepriekš piezvanījusi vīrietim un pateikusi, ka iespējams kavēsies, pastāv risks, ka varēsi doties uz randiņu vienatnē, pati ar sevi.

8. Spēlēšanās ar savu telefonu, kopīgu attēlu publicēšana sociālajos tīklos

Izbaudi laiku ar otru cilvēku, noliekot telefonu malā. Saprotams, ka mūsdienās cilvēkiem patīk publicēt attēlus sociālajos tīklos, bet pirms dalies savu draugu lokā ar attēlu, kurā redzams Tavs randiņa partneris, vai, ja vēlies viņu “ietagot” (atzīmēt) ierakstā, neaizmirsti uzjautāt atļauju. Tomēr ne visi cilvēki vēlas nepārtraukti norādīt, kur atrodas konkrētajā brīdī. Tas nenozīmē, ka viņš satiekas ar kādu citu, iespējams, ka viņš baidās no priekšnieka, jo viņam ir iekrājušies pārāk daudz darbu vai vienkārši nevēlas vēl atklāt visiem virtuālajiem draugiem vai kolēģiem Tavu identitāti.

9. Salīdzināšana vai sūdzēšanās par savu bijušo

Protams, ka galvā automātiski mēs mēdzam salīdzināt vienu cilvēku ar otru, arī tad, ja to nevēlamies, bet atminies, ja nepārtraukti jaunā partnera priekšā sūdzēsies par iepriekšējiem vīriešiem, cilvēkam var palikt iespaids, ka, aizejot uz randiņu ar citu cilvēku, Tu noliksi arī viņu. Attiecīgi centies izvairīties no dikti lielas kritikas par bijušajiem randiņu periodā ar jaunu partneri.

10. Nerunā tikai par sevi

Mums, sievietēm, nereti patīk gari un plaši paklačoties, bet, lai atstātu pozitīvu iespaidu uz vīrieti, kā arī, lai varētu sajust, vai viņš ir Tavs īstais, ieklausies tajā, ko un kā viņš saka, izrādi interesi sarunas laikā un neaizmirsti uzdot papildu jautājumus.

11.  Nauda, nauda, nauda!

Ja arī pašlaik Tev ir finansiālas problēmas, pirmo randiņu laikā – nesūdzies! Tāpat nebūtu ieteicams jautāt vīrietim, cik viņš pelna. Citādāk viņā var rasties sajūta, ka attiecības vēlies vienīgi tā iemesla dēļ, lai tiktu pie finansiāla balsta, nevis pie patiesas, abpusējas mīlestības.

Veiksmi attiecību veidošanā vēlot,

Tavs iepazīšanās portāls otrapuse.lv

Informācijas avoti: glamour.com, buzzfeed.com, thoughtcatalog.com