Esi nesen iepazinies ar foršu cilvēku, bet neesi drošs, ka tieši viņš ir Tavs īstais? Otrapuse.lv piedāvā ieskatīties piecās pazīmēs, kas spēs izkliedēt šaubas un ieviest skaidrību, vai blakus esošais cilvēks ir Tavs dvēseles radinieks. Ja arī vēl esi otrās pusītes meklējumos un vēlies atrast savu īsto un vienīgo, šīs pazīmes ieviesīs skaidrību, kādām jābūt sajūtām pirmo randiņu laikā.


1. Jūsu starpā ir klikšķis un abi jūtat lidojošos taureņus vēderā

Lai arī tas izklausās neticami, nereti, uzreiz satiekot dvēseles radinieku, ir jūtami lidojošie taureņi vēderā, kā arī klikšķis, ka esat domāti viens otram. Ja arī neesat to skaļi pateikuši viens otram, kā arī izrunājuši savus nākotnes mērķus, iekšēji spējat sajust, ka šīs attiecības būs uz ilgu laiku.

2. Jūs esat kā labākie draugi

Dvēseļu radinieki jau no pirmajiem iepazīšanās brīžiem jūt dziļu saikni, spēj brīvi runāt par dažādām tēmām, kā arī pavisam viegli spēj atrast kopīgus hobijus, aktivitātes, ko darīt brīvajā laikā, gluži kā labākie bērnības draugi. Tas, ka esat iemīlējušies, nenozīmē, ka jums jāpavada laiks tikai skūpstoties guļamistabā. Dvēseles radinieki brīvos brīžos spēj atrast nodarbes, kā arī intereses, kas saista abus. Svarīgi neaizmirst, ka starp labākajiem draugiem ir ne tikai kopīgas intereses, bet arī tiek izrādīta cieņa, respekts pret otru. Attiecīgi arī Tu, atrodot savu īsto, spēsi ikdienā viņu respektēt.

 

3. Blakus otram jūties droši

Kad esi atradis savu dvēseles radinieku, Tu jūties pārliecināts un drošs, ka esi atradis savu īsto, ne brīdi nešaubies par attiecībām un Tev nenāk prātā domas, kā būtu, ja Tu būtu kopā ar kādu citu cilvēku. Pats svarīgākais –  Tu vari uzticēties pilnībā otram, arī tad, ja neesat blakus.



4. Jūs abi esat uz viena viļņa

Dvēseles radiniekiem ir kopīgs skatījums par nākotni. Ja esi saticis savu īsto, nevar būt tā, ka Tu vēlies nopietnas attiecības, savukārt otrs cilvēks – tikai izklaidēties. Satiekot vienam otru, ir jārodas spēcīgai saiknei un jums abiem jāatrodas uz viena viļņa. Nereti dvēseles radinieki spēj saprasties no pusvārda gan pārnestā, gan tiešā nozīmē. Arī tad, ja neesat pazīstami ilgu laiku, pastaigājoties pa pilsētu, jūs spējat pabeigt otra cilvēka iesākto apgalvojumu, balstoties no konteksta un iekšējām sajūtām. Tāpat starp dvēseles radiniekiem ir augsts seksuālās ķīmijas līmenis. Kad attiecību veidošanas laikā būsiet tikuši līdz guļamistabai, jūsu dziļā mīlestība vienam pret otru apvienojumā ar cieņu, spēju būt godīgam un pilnībā uzticēties otram, spēs atvērt jaunas seksuālās dzīves durvis, pavisam citā, daudz augstākā līmenī kā līdz šim.

5.  Jūs spējat stāties pretī grūtībām, lai paliktu kopā

Mūsdienās cilvēki padodas pie pirmajām grūtībām, kā arī regulāri maina partnerus, turpretī, ja esi nesen iepazinis īsto cilvēku, abi divi spēsiet stāties pretī grūtībām un risināsiet jebkuru problēmu, lai paliktu kopā. Ja būsiet ieņēmuši prātā, ka esat kā radīti viens otram, nekas nespēs stāties pretī jūsu nodomam. Pats galvenais – mierīgā atmosfērā izrunāties, ja sirsniņā ir sakrājies kreņķis un mēģināt to risināt. Tas, ka esat dvēseļu radinieki, nenozīmē, ka jums uz visu jāskatās pilnībā vienādi. Pats galvenais, ka jums sakrīt viedoklis un redzējums lielās līnijās, jums ir kopīgi plāni un nodomi, intereses, bet mazās lietas, kas atšķiras, jūs spējat izprast, pieņemt un izrunāt.

Meklē savu dvēseles radinieku otrapuse.lv