Par iepazīšanās spēles "Ar mīlestību uz Parīzi"  uzvarētājiem kļuva Lilita no Madonas un Uģis no Dobeles. Katrs no uzvarētājiem vispirms domāja, ka tas ir kāds joks, jo īsti neticēja laimestam. Lai piedalītos iepazīšanās spēlē bija nepieciešams aizpildīt savu otrapuse.lv iepazīšanās anketu un atzīmēt, ka vēlies piedalīties Letasaviobiletes.lv iepazīšanās spēlē. No saņemtajiem 1964 pieteikumiem tika izraudzīts viens vīrietis un sieviete, kas potenciāli varētu būt saderīgs pāris. Neko nezinot viens par otru tiem bij jātiekas, lai kopīgi saņemtu laimēto balvu - ceļojuma sertifikātus uz Parīzi.
 Lilita_Ugis
Pirmā tikšanās notika saviļņojoši. Kaut arī Uģis nedaudz kavējās sastrēgumā, tomēr kā īstens džentelmenis paguva sagādāt arī rozes, ko pasniegt savai aklā randiņa partnerei Lilitai. Gaidot savu noslēpumaino bruņinieku, smaidīgā Lilita paguva atklāt, ka nakts gandrīz nemaz nav gulēta, bet nebūt ne satraukuma dēļ, vecmātes darbs nemaz neļāva domāt par gaidāmo tikšanos. Pirms doties uz šo noslēpumaino randiņu, Lilita nakts maiņā paguva uzņemt šajā pasaulē četrus jaundzimušos!
 
Abiem negaidītās iepazīšanās dalībniekiem jau ir pieauguši bērni no iepriekšējām attiecībām. Pagaidām Uģi un Lilitu vieno kopīgas interesses un aizraušanās ar aktīviem sporta veidiem. Abiem patīk dejot. Uģim ir uzņēmēja gars - turpina darboties un attīstīt savu biznesu. Lilita savukārt paralēli vecmātes profesijai apguvusi arī friziera amatu.
 
Savā anketā Lilita norādīja, ka netic virtuālai komunikācijai, ja nav reālās tikšanās. "Neuticos šeit nevienam, kamēr neesmu satikusi. Runātāju, rakstītāju, filozofu daudz, sliņķu arī. Drosmīgo? Ļoti maz... Kas ir virtuālā pasaule? Ja nav reālās!!!.."
 
Uģis par sevi uzreiz norādīja, ka ir aktīvs sportotājs: "Kalnu slēpošana, snovbords ziemā, vasarā - velo un vindsērfings, nodarbojos prieka pēc! Nebūtu slikti, ja otra puse arī ko darītu....varētu arī latino pamēģināt!"
 
Lai pirmā tikšanās būtu saturīgāka, piedāvājām uzsākt iepazīšanos ar 36 diezgan personīgiem jautājumiem, ar kuru palīdzību pilnīgi svešinieki var krietni ātrāk iepazīt viens otru, un dažreiz mēdz pat iemīlēties. Eksperimenta dalībnieki atzīst, ka pagaidām "klikšķis" nav noticis, tomēr saruna bijusi patīkama un atklāta. Tiek apsvērts kopīgais ceļojums uz Parīzi.

Pēc pārsteiguma vakariņām no DoubleCoffee, kas viņiem bija noorganizētas pēc balvas pasniegšanas, abi kopīgi devās uz kino.

Lilita_Ugis_selfie

Vēl nezinām, vai šī nejaušā iepazīšanās novedīs arī pie kaut kā vairāk. To rādīs laiks. Novēlam visiem otrapuse.lv lietotājiem būt drosmīgiem un atklātiem itvisā, lai ātrāk izdotos atrast īsto cilvēku, ar kuru veidot nopietnas un laimīgas attiecības.