Otrapuse.lv ievieš savu video čatu! Tā ir mūsdienīga un ērta metode saziņai ar citiem lietotājiem nenododot tālāk privātu informāciju, kuru sākumā nevēlies izpaust, taču esi gatavs personīgākam kontaktam, apraugot viens otru vaigā. Ērti un vienkārši norunāt randiņu vai nedaudz patērzēt reāli redzot sarunas partneri.

otrapuse.lv video chat

5 viegli padomi kā izskatīties labi savā video čatā:

1.       Pacenties, lai fonā nebūtu pārāk daudz trokšņu un elementu, kas novērstu uzmanību, kā piemēram ieslēgts TV vai kamera pagriezta pret nekārtīgāko vietu mājās.

2.       Kameru novieto acu augstumā un rokas stiepiena attālumā no sevis un sēdi taisni. Tā Tu izskatīsies vislabāk un arī radīsi visreālistiskāko leņķi tam, kā otrs tevi redzētu dzīvē sēžot pretī.

otrapuse.lv video chat

3.       Nedaudz jokaini, taču mēģini skatīties tieši kamerā nevis uz ekrānu, tā radīsies visreālistiskākais iespaids kā ar Tevi būtu runāt dzīvē.

4.       Pielāgo, lai telpā būtu pietiekoši gaismas un tā spīdētu tev pretī, taču ne acīs, nevis no augšas, apakšas vai sāna, lai izvairītos no neglītām ēnām un skata nepatiesas izķēmošanas. Pietiks ar atvērtu logu Tev pretī dienas laikā un kaut vai galda lampu vakarā.

5.       Nav obligāti jāsapucējas kā uz pirmo randiņu, taču pieklājīgs un kopts skats video redzamajā daļā nāks tev tikai par labu.

otrapuse.lv video chat

P.s. 

Savienojums notiek tieši starp Tavu un otras personas datoru, tādēļ ja nu kaut kas nestrādā kā nākas, vai nākas saskarties ar rupjībām vai nepiedienīgu uzvedību, lūdzam rakstīt uz [email protected].

 
Video zvana pogu atradīsiet vēstuļu sadaļā iekš sarakstēm ar citiem lietotājiem.


Raženu čatošanu vēlot, 

Otrapuse.lv ;)