Lai gan pasaulē pastāv uzskats, ka pāri bieži vien iepazīstas klubos vai bāros, lielākā daļa sieviešu savu otro pusīti tur neatrod. Saskaņā ar Match.com veikto pētījumu, tikai 7% no visām bāra apmeklētājām satiks attiecībām piemērotu vīrieti. Attiecīgi rodas jautājums, kur vēl var meklēt savu īsto un vienīgo? Protams, Tu vari viņu meklēt tiešsaistes iepazīšanās portālos, piemēram, Otrapuse.lv, tāpat vari pajautāt draugiem, vai viņu paziņu lokā nav kāds brīvs džentlmenis. Bet daudzi cilvēki ir atraduši savu lielo mīlestību pavisam neparedzētās vietās, piedāvājam Tev ielūkoties 20 interesantās vietās, kur raudzīties pēc sava mīļotā.

mīla

1. Celtniecības preču veikalā – lieliska vieta, kur atrast savu izredzēto, vari jautāt pēc padoma iegādājoties preces.

2. Degvielas uzpildes stacijā – varbūt tieši ar Tevi kāds vīrietis uzsāks sarunu, kamēr Tu liesi benzīnu savas mašīnas tvertnē.

3. Tirdziņā – atrodi lielisku, foršu vīrieti, kamēr aplūko noderīgas preces.

4. Velosipēdu veikalā – esi sporta aktivitāšu cienītāja? Lielisks veids, kā satikt atlētu, ar kuru kopā apbraukāt Latviju ar velosipēdiem un atklāt to no citas puses.

ride

5. Mājdzīvnieku veikalā – ja viņam ir mājdzīvnieks, tas nozīmē, ka viņš ir ar augstu atbildes sajūtu un viņam patīk rūpēties par otru.

6. Muzejā – kā var nemīlēt inteliģentu vīrieti, kurš interesējas par kultūru?

7. Datoru remontdarbnīcā – nav svarīgi vai viņam ir Apple dators vai Lenovo, varbūt tieši viņš būs Tavs īstais…

8. Organisko preču nodaļā vai tirgū – ir taču jauki, ja vīrietis rūpējas par to, ko viņš ēd, vai ne?

9. Dziesmu un Deju svētku pasākumos – ja Tev patīk dziedāt vai dejot, Tu interesējies par latviešu kultūru, kāpēc Tev nemeklēt tikpat azartisku kultūras cienītāju kā Tu?

10. Grāmatnīcā – pēc viņa grāmatas izvēles, vari uzreiz pateikt, vai jūsu starpā ir kaut kas kopīgs.

library

11. Karaoke – jauks balss tembrs var uzreiz radīt dzirksteli Tevī.

12. Galda spēļu pasākumos – Tavs komandas biedrs vai sīvākais konkurents var izrādīties sapņu cilvēks.

13. Sporta klubā – ja esi aktīva sportiste, vai Tu tiešām vēlēsies būt kopā ar cilvēku, kas sēž visu dienu pie televizora? – Atrod sporta klubā kādu, ar kuru kopā vari piedalīties sacensībās un maratonos.

14. Dažādos pilnveides kursos – labs veids, lai atrastu cilvēku, ar kuru ir kopīgas intereses.

15. Grāmatu atvēršanas pasākumos – jums abiem patīk viens un tas pats autors, varbūt tas var kļūt par lielisku attiecību sākumu?

16. Biljarda klubos – izaicini kādu pievilcīgu vīrieti uzspēlēt kopā biljardu.

wine

17. Vīna degustācijās – baudi vīnu un apskati klātesošos, varbūt apkārt ir kāds, kurš piesaista Tavu uzmanību.

18. Sabiedriskajā transportā – tici tam vai nē, bet no rīta sabiedriskajā transportā ir daudz vairāk saprātīgo cilvēku nekā “trako”, pastāv ļoti liela iespēja, ka cilvēks, kurš no rītiem izmanto sabiedrisko transportu, dodas uz darbu. Kāpēc neiesākt savu dienu ar jaunu iepazīšanos?

19. Parks – Tev patīk lasīt uz soliņa grāmatas parkā vai noraudzīties uz skaisti sastādītiem ziediem un ieelpot svaigu gaisu? Varbūt tieši Tev pretī sēž kāds jauks cilvēks, kurš izbauda saulaino dienu. Kāpēc Tev neuzsmaidīt un neiesākt sarunu?

20. Basketbola vai hokeja spēles laikā – ideāla vieta, kur satikt daudz vīriešus. Dodies atbalstīt savu mīļāko komandu klātienē un aplūko ne tikai spēlētājus laukumā, bet arī apkārt sēdošos.

basketball

Tomēr atceries, ka, iepazīstoties reālajā dzīvē, ne vienmēr vari būt droša, ka otrs cilvēks ir brīvs un ieinteresēts uzsākt jaunas attiecības. Attiecīgi nereti nāksies riskēt un uzrunāt pirmajai otru vārdiski vai ar ķermeņa valodu, lai saprastu, vai viņš vispār vēlas iepazīties. Ja nezini, kā izrādīt savu uzmanību vīrietim pirmajās tikšanās reizēs, ielūkojies flirtēšanas trikos šeit. (saite uz rakstu: https://otrapuse.lv/lv/blog/ka-atpazit-vai-tas-ir-flirts).

Informācijas avots – Thestir.cafemom.com