Katra sieviete, vismaz reizi, ir uzdevusi sev jautājumu - Vai viņš ir īstais? Vai Tev šķiet, ka esi atradusi savu sapņu vīrieti? Viņš ir sirsnīgs, brīnišķīgs un uzmanīgs. Lūk, kā noteikt vai viņš ir Tavs īstais.

īstais1

1. Viņš mīl Tevi tādu, kāda Tu esi.
Ja vīrietis pastāvīgi piemin lietas, kuras Tev vajadzētu sevī mainīt, parādi viņam durvis. Īstais vīrietis Tevi mīl tādu, kāda esi tieši šobrīd!

2. Viņš tur dotos solījumus.
Ja vīrietis apgalvo, ka būs Tev pakaļ 19:00 – viņš būs laikā. Ja kavēs, viņš par to informēs. Ierašanās laikā, iespējams, Tev nav pats svarīgākais, tomēr svarīgi, vai viņš spēj turēt savu vārdu. Ja vīrietis spēj būt apzinīgs par mazām lietām, tad arī par nozīmīgām lietām spēs būt rūpīgs.

3. Viņš ir Tavs lielākais fans.
Viņš lepojās un stāsta par Tevi saviem draugiem un pat mātei. Viņš Tevi uzmundrina, kad darbā jāpabeidz liels projekts vai gatavojies skriet maratonu. Tavs sapņu vīrietis ir Tavs lielākais fans!

īstais 2

4. Viņš ir pašpārliecināts.
Viņš nebaidās paust savu viedokli. Viņš zin, kā atrast vidusceļu starp sevis pārliecību un patmīlību. Viņš jūtās labi savā ādā un ir nelokāms savos uzskatos.

5. Viņš vienmēr izturās ar cieņu.
Ideāls vīrietis vienmēr izrādīs cieņu pret Tevi un pret citām sievietēm. Tāpat, runājot par sievietēm, neizmantos nepieklājīgus vārdus arī tad, ja būs savu draugu kompānijā. Viņš ciena Tavu viedokli, uzskatus un mērķus.

6. Viņš ir strādīgs.
Nav nozīmes vai viņš ir advokāts vai viesmīlis, viņš: smagi strādā, gudri tērē un ir izvirzījis dzīves mērķus. Strādīgs vīrietis vienmēr cenšas nodrošināt Tevi, pat tad, ja viņš apzinās, ka vari to izadrīt pati. Tāpat, viņš labi zin, kad ir laiks no darba atpūsties.

īstais2

7. Viņš liek Tev justies labi par sevi.
Jūsu attiecībām vajadzētu likt Tev justies fantastiski. Tavs sapņu vīrietis palielina Tavu emocionālo spēku un pašcieņu. Viņš glaimo un izsaka komplimentus, un tie ir patiesi.

8. Viņš uzticās un nerīko scēnas.
Jūs abi jūtaties droši attiecībās. Neizjūtat greizsirdības satraukumu, aizdomas un neveidojas emocionālas drāmas. Jūs slepeni nepārbaudāt viens otru un nespēlējat “spēlītes”.

9. Viņš ciena Tavu neatkarību.
Tavs vīrietis ir pietiekami pārliecināts par jūsu attiecībām, viņš neiebilst, ja Tev ir savas atšķirīgas intereses. Viņam noteikti patīk būt kopā ar Tevi, tomēr viņam patīk arī Tava neatkarība. Viņš mudina Tevi pavadīt laiku kopā ar savām draudzēm un piedalīties aktivitātēs, kad vien vēlaties, arī bez viņa.

īstais 4

10. Viņš ir labsirdīgs.

Viņš ir jauks pret savu māti, labsirdīgs pret dzīvniekiem un izpalīdzīgs pret svešiniekiem. Nav jābūt Tavai dzimšanas dienai, lai viņš izdarītu ko mīļu. Viņam patīk Tev likt justies īpašai.

Informācijas avots: sheknows.com